RIVeC - Репозиторијум Института за повртарство
RIVeC је дигитални репозиторијум Института за повртарство. RIVeC омогућава отворени приступ публикацијама, као и осталим резултатима насталим у оквиру пројеката које се изводе на Институту за повртарство.
Софтверска платформа репозиторијума прилагођена је савременим стандардима који се примењују у дисеминацији научних публикација и компатибилна је са међународном инфраструктуром у овој области.
Екстерна апликација Аутори, пројекти, публикације (APP) омогућава преглед и претраживање података о ауторима и пројектима, пренос метаподатака у друге системе, интеграцију са сервисом Altmetric и приказ података о цитираности у индексним базама података Dimensions , Scopus и Web of Science .
Институције/групе
Изаберите институцију/групу
Најновије
-
Determination of bioactive components in different tomato lines: Physicochemical properties and antioxidant activity
(University Putra Malaysia : Faculty of Food Science and Technology, 2024) -
The influence of effective microorganisms on some characteristics of different maize
(Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak, 2024) -
Determination of the content of bioactive components in different extracts of celery leaves (Apium graveolens L.)
(Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak, 2024) -
Induction of direct somatic embryogenesis and genetic stability of somatic embryo-derived plants of broccoli
(Prague : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024) -
Benthic algae as bioindicators in assessing ecological status of Čemernica and Dičina rivers
(Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak, 2024) -
Influence of effective microorganisms on bioactive substances in different plant species
(Belgrade : Institute of Agricultural Economics, 2024) -
Application of Plant Aqueous Extracts on Yield and Quality Parameters of Soybean Seeds (Glycine max L.)
(Agricultural Research Communication Centre, 2024) -
The relationship between gluten proteins and loaf volume / Веза између протеина глутена и волумена хлеба
(Banja Luka : Univerzitet u Banjoj Luci, Poljoprivredni fakultet, 2024) -
Limitation and potential of wheat growing for food security / Ograničenje i potencijal gajenja pšenice za obezbedjenje hrane
(Kraljevo : Naučno poslovni centar WORLD, 2024) -
The effect of climate factors on maize yield of late sowing date
(Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak, 2024) -
Изолација врста Streptomyces из пољопривредног и непољопривредног земљишта / Isolation of Streptomyces species from agricultural and non-agricultural soil
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2024) -
Palanački salatar sorta krastavca (Cucumis sativus L.) : Priznata sorta na nacionalnom nivou
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2024) -
Iskra Bella sorta paprike (Capsicum annuum L.) : Priznata sorta na nacionalnom nivou
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2024) -
Moravska lepotica – Nova sorta paprike Instituta za povrtarstvo Smederevska Palanka / Moravska lepotica – New pepper variety at the Institute for vegetables crops, Smederevska Palanka
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Primena alternativnih metoda zaštite useva u održivoj poljoprivredi / Application of alternative methods of crop protection in sustainable agriculture
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Uticaj hibrida različitih FAO grupa zrenja i agroekoloških uslova na prinos kukuruza / The influence of hybrids of diferent FAO crop groups and agro-ecological conditions on maize yield
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
New records and noteworthy data of plants, algae and fungi in SE Europe and adjacent regions, 13 / Novi i značajni podaci o biljkama, algama i gljivama iz JI Evrope i susednih regiona, 13
(Belgrade : Institute of Botany and Botanical Garden Jevremovac, 2023) -
Karakterizacija KG linija pšenice po morfološkim osobinama / Characterization of KG-line of wheat by morphological characteristics
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023)