Institut za povrtarstvo: Recent submissions
Prikaz rezultata 21-40 od 861
-
Medonosne biljke i uticaj pesticida na pčele i proizvodnju meda / Honey-bearing plants and the influence of pesticides on bees and honey production
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
The influence of calcification and NPK fertilizers on the economics of triticale production
(Economics of Agriculture, 2023) -
Упоредна анализа исхране пуноглаваца врсте Rana temporaria (Anura: Ranidae) ca неколико локалитета у Србији
(Крагујевац : Српско биолошко друштво "стеван Јаковљевић", 2023) -
Water quality of the Lepenica River: Overview and status in 2021
(Kragujevac : University of Kragujevac, Faculty of Science, 2023) -
Ekonomska opravdanost proizvodnje semena paprike / Economic justification of seed production of pepper
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Primena AMMI modela u selekciji dvoredih ječmova / Application of AMMI model in the selection of two-row barley
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Uticaj godine na prinos zrna i sadržaj proteina ozime raži / Uticaj godine na prinos zrna i sInfluence of year on grain yield and protein content of winter rye
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Prinos zrna različitih genotipova kukuruza u zavisnosti od primene cinka / Grain yield of different corn genotypes depending on zink application
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj azotne prihrane na visinu izdanka engleskog ljulja (Lolium perenne L.) / The influence of nitrogen supplement on the height of the shoot of perennial ryegrass (Lolium perenne L.)
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Primena efektivnih mikroorganizama u proizvodnji soje / Application of effective microorganisms in the production of soybean
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj EM aktiva na prinos i morfološke osobine soje / Influence of EM activities on the yield and morphological characteristics of soybean
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Perspektivne linije kupusa sa visokim sadržajem šećera / Prospective lines of cabbage with high sugar content
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Efikasnost bioloških preparata u zaštiti paprike od prouzrokovača bakteriozne pegavosti lišća (Xanthomonas euvesicatoria)
(Beograd: Društvo za zaštitu bilja Srbije, 2023) -
Утицај климатских услова године и густине биљака на принос кукуруза / Uticaj klimatskih uslova godine i gustine biljaka na prinos kukuruza
(Beograd : Univerzitet, Poljoprivredni fakultet, 2023) -
Influence of different production systems and tomato genotypes on the content of macroelements in tomato fruits
(Kragujevac : University, Institute for Information Technologies, 2023) -
Efikasnost bioloških preparata u zaštiti paprike od prouzrokovača bakteriozne pegavosti lišća (Xanthomonas euvesicatoria)
(Beograd: Društvo za zaštitu bilja Srbije, 2023) -
The importance of hybrids and sowing density on maize yield in the southern part of Serbia
(Banja Luka : Univerzitet u Banjoj Luci, Poljoprivredni fakultet, 2023) -
Moravska lepotica – Nova sorta paprike Instituta za povrtarstvo Smederevska Palanka / Moravska lepotica – a new pepper variety of the Institute for vegetable crops Smederevska Palanka
(Beograd : Društvo selekcionara i semenara Republike Srbije, 2023) -
Influence of effective microorganisms on the diameter of the cap and mass of mushrooms
(Bijeljina : Bijeljina University, Republic of Srpska, BiH, 2023)