Zbornik radova 2021: Recent submissions
Prikaz rezultata 21-39 od 39
-
Морфолошке и хемијске анализе локалних популација беле роткве (Raphanus sativus L.) / Morphological and chemical analysis of local populations of the white radish (Raphanus sativus L.)
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Утицај етефона на хетерозис особина плода код диње / Effect of ethephon on heterosis of fruit characteristics of melon
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Стабилност особина квалитета озиме пшенице (Triticum aestivum L.) / Stability of winter wheat quality properties (Triticum aestivum L.)
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Наслеђивање продуктивног бокорења код хибрида пшенице / Inheritance of productive tillering in wheat hybrids
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Повртарство Србије - изазови и могућности / Vegetables of Serbia - challenges and possibilities
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2021) -
Значај мрежа за сенчење у производњи поврћа / Importance of shade nets in vegetable production
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2021) -
Eфективни микроорганизми у производњи пасуља / Effective microorganisms in bean production
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Испитивање ефекта осмотског стреса код карфиола in vitro / Examination of the effect of osmotic stress in caulifiols in vitro
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Значај фолијарне прихране на продуктивност кукуруза на земљишту типа чернозем / The importance of foliar nutrition on maize productivity on chernozem type
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Корелациони однос особина компоненти приноса у репродуктивној фази код купуса / Correlation of yield component traits in the reproductive phase in cabbage
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Појава и одређивање охратоксина А у црвеној, млевеној, слаткој паприци ЕЛИСА методом / Occurrence and determination of ochratoxin A in red ground sweet pepper by ELISA method
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Утицај подлога на принос и квалитет калемљене лубенице / Effects of rootstocks on yield and quality of grafted watermelons
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Утицај воденог екстракта банане и коприве са гавезом на принос соје / The influence of aqueous extract from banana and nettle with comfrey on soybean yield
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Биотехнологија и савремени приступ у гајењу и оплемењивању биља : Национални научно-стручни скуп са међународним учешћем : Зборник радова
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Генетичка анализа комбинационих способности дијаметра црног лука / Genetic analysis of combining abilities of onion bulb diameter
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Утицај старости и дораде семена на параметре квалитета / Influence of seed age and processing on quality parameters
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Морфолошке карактеристике биљака квиноје гајене у агроеколошким условима Србије / Morphological characteristics of quinoa cultivated plants in agroecological conditions of Serbia
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Јесења и пролећна примена НПК ђубрива у производњи соје / Autumn and spring application of NPK fertilizers in soybean production
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Утицај различитих агроеколошких услова на продуктивност различитих сорти соје / The effect of different agroecological conditions on productivity of different soybean varieties
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021)