Zbornik radova 2023
Најновије
-
Uticaj Azotobacter spp. na početni rast i razvoj višegodišnjih trava / Effect of Azotobacter spp. on initial growth of perennial grasses
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj pokrovnih useva uz primenu biofertilizatora na prinos zrna kukuruza kokičara / The influence of cover crops with the application of biofertilizer on grain yield of popcorn
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Variranje prinosa pojedinih sorti soje po godinama i lokalitetima / Variation in yield of certain soybean varieties by years and locations
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Varijabilnost kvalitativnih parametara u zavisnosti od boje ploda paradajza / Variability of qualitative parameters depending on tomato fruit color
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Prinos zrna ozimih sorti pšenice u različitim agroekološkim uslovima / Grain yield of winter wheat varieties in different agroecological conditions
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Efikasnost bioloških preparata u kontroli bakteriozne pegavosti paprike / Efficacy of biological agents in control of pepper bacterial spot
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Povećanje prinosa soje folijarnom primenom vodenih ekstrakata / Increase of soybean yield usingfoliar application of aqueous eextracts
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj hibrida različitih FAO grupa zrenja i agroekoloških uslova na prinos kukuruza / The influence of hybrids of diferent FAO crop groups and agro-ecological conditions on maize yield
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Medonosne biljke i uticaj pesticida na pčele i proizvodnju meda / Honey-bearing plants and the influence of pesticides on bees and honey production
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Primena molekularnih tehnika reafirmiše mutaciono oplemenjivanje povrća / Application of molecular techniques reaffirms mutation breeding of vegetables
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Karakterizacija KG linija pšenice po morfološkim osobinama / Characterization of KG-line of wheat by morphological characteristics
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Percepcije stanovnika o plantažama vinove loze kao pokretaču razvoja ruralnog turizma / Residents' perceptions of grapevines plantation as a driver of rural tourism development
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Korelaciona analiza prinosa zrna kukuruza (Zea mays L.) / Correlation analysis for grain yield of maize (Zea mays L)
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Značaj gajenja leguminoza u biljnoj proizvodnji / The importance of cultivation of legumes in plant production
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Analiza G×E interakcije za visinu biljke plavog patlidžana (Solanum melongena L.) po ammi modelu / Analysis of G×E interaction for eggplant (Solanum melongena L.) plant height by applying ammi model
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj godine na prinos zrna i sadržaj proteina ozime raži / Uticaj godine na prinos zrna i sInfluence of year on grain yield and protein content of winter rye
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Prinos zrna različitih genotipova kukuruza u zavisnosti od primene cinka / Grain yield of different corn genotypes depending on zink application
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj azotne prihrane na visinu izdanka engleskog ljulja (Lolium perenne L.) / The influence of nitrogen supplement on the height of the shoot of perennial ryegrass (Lolium perenne L.)
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Primena efektivnih mikroorganizama u proizvodnji soje / Application of effective microorganisms in the production of soybean
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj EM aktiva na prinos i morfološke osobine soje / Influence of EM activities on the yield and morphological characteristics of soybean
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023)