RIVeC - Репозиторијум Института за повртарство
RIVeC је дигитални репозиторијум Института за повртарство. RIVeC омогућава отворени приступ публикацијама, као и осталим резултатима насталим у оквиру пројеката које се изводе на Институту за повртарство.
Софтверска платформа репозиторијума прилагођена је савременим стандардима који се примењују у дисеминацији научних публикација и компатибилна је са међународном инфраструктуром у овој области.
Екстерна апликација Аутори, пројекти, публикације (APP) омогућава преглед и претраживање података о ауторима и пројектима, пренос метаподатака у друге системе, интеграцију са сервисом Altmetric и приказ података о цитираности у индексним базама података Dimensions , Scopus и Web of Science .
Институције/групе
Изаберите институцију/групу
Најновије
-
Organic soybean cultivation with a sustainable system
(Beograd : Institut za ekonomiku poljoprovrede, 2023) -
Ekstrakt kore nara (Punica granatum L.) kao prirodni antivirusni agens za redukciju humanih norovirusa in vitro / Pomegranate peel extract (Punica granatum L.) as a natural antiviral agent for reduction of human norovirus in vitro
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 13-09-2022) -
Sustainable and developmental systems in primary organic plant production
(Institute of Agricultural Economics, 2022) -
Influence of zinc treatments on grain yield and grain quality of different maize genotypes
(Czech Academy of Agricultural Sciences, 2022) -
Assessment of seed quality of different cabbage lots during aging / Ocena kvaliteta semena različitih partija kupusa tokom starenja
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2022) -
Primena optimalne metode za obračun amortizacije traktora i kombajna / Application of optimal method for calculation of tractor and combine depreciation
(Univerzitet u Kragujevcu Agronomski fakultet u Čačku, 2022) -
Effect of salinity stress on antioxidant activity and grain yield of different wheat genotypes
(Bornova : Society of Field Crops Science, 2022) -
Effects of organic and microbiological fertilizers on morphological and productive characteristics of triticale in the organic farming system / Uticaj organskog i mikrobiološkog đubriva na morfološke i produktivne osobine tritikalea u sistemu organske proizvodnje
(Beograd : Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2022) -
Visoke trave : (fam. Poaceae)
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Uticaj inokulacije semena NS nitraginom na prinos soje / Effects of inoculation seed with NS nitragin in soy yield
(Čačak : Univerzitet u Kragujevcu - Agronomski fakultet, 2022) -
The changes in seed quality of selected pepper varieties in three years / Promene kvaliteta semena odabranih sorti paprike u trogodišnjem periodu
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2022) -
Biotehnologija i savremeni pristup u gajenju i oplemenjivanju bilja : nacionalni naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem : Zbornik radova
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Uticaj biofertilizatora i sezone na sadržaj ukupnih solubilnih materija i kiselina kod salate / Influence of biofertilisers and season on the total soluble solids and organic acids in lettuce
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Genetski potencijal ozime pšenice na zemljištu tipa smonice / Genetic potential of winter wheat on smonica type soil
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Uticaj genotipa na broj mahuna po biljci i prinos semena pasulja i boranije / Impact of genotype on the number of pods and the seed yield of common and green beans
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Biohemijska karakterizacija listova paradajza u uslovima vodnog deficita / Biochemical characterization of tomato leaves in conditions of water deficit
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Morfološke karakteristike perspektivnih linija paprike Instituta za povrtarstvo / Morphological characteristics of perspective lines of pepper of the Institute for Vegetable Crops
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022)