RIVeC - Repozitorijum Instituta za povrtarstvo
RIVeC je digitalni repozitorijum Instituta za povrtarstvo. RIVeC omogućava otvoreni pristup publikacijama, kao i ostalim rezultatima nastalim u okviru projekata koje se izvode na Institutu za povrtarstvo.
Softverska platforma repozitorijuma prilagođena je savremenim standardima koji se primenjuju u diseminaciji naučnih publikacija i kompatibilna je sa međunarodnom infrastrukturom u ovoj oblasti.
Eksterna aplikacija Autori, projekti, publikacije (APP) omogućava pregled i pretraživanje podataka o autorima i projektima, prenos metapodataka u druge sisteme, integraciju sa servisom Altmetric i prikaz podataka o citiranosti u indeksnim bazama podataka Dimensions , Scopus i Web of Science.
Institucije/grupe
Izaberite instituciju/grupu
Najnovije
-
Organic soybean cultivation with a sustainable system
(Beograd : Institut za ekonomiku poljoprovrede, 2023) -
Ekstrakt kore nara (Punica granatum L.) kao prirodni antivirusni agens za redukciju humanih norovirusa in vitro / Pomegranate peel extract (Punica granatum L.) as a natural antiviral agent for reduction of human norovirus in vitro
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 13-09-2022) -
Sustainable and developmental systems in primary organic plant production
(Institute of Agricultural Economics, 2022) -
Influence of zinc treatments on grain yield and grain quality of different maize genotypes
(Czech Academy of Agricultural Sciences, 2022) -
Assessment of seed quality of different cabbage lots during aging / Ocena kvaliteta semena različitih partija kupusa tokom starenja
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2022) -
Primena optimalne metode za obračun amortizacije traktora i kombajna / Application of optimal method for calculation of tractor and combine depreciation
(Univerzitet u Kragujevcu Agronomski fakultet u Čačku, 2022) -
Effect of salinity stress on antioxidant activity and grain yield of different wheat genotypes
(Bornova : Society of Field Crops Science, 2022) -
Effects of organic and microbiological fertilizers on morphological and productive characteristics of triticale in the organic farming system / Uticaj organskog i mikrobiološkog đubriva na morfološke i produktivne osobine tritikalea u sistemu organske proizvodnje
(Beograd : Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2022) -
Visoke trave : (fam. Poaceae)
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Uticaj inokulacije semena NS nitraginom na prinos soje / Effects of inoculation seed with NS nitragin in soy yield
(Čačak : Univerzitet u Kragujevcu - Agronomski fakultet, 2022) -
The changes in seed quality of selected pepper varieties in three years / Promene kvaliteta semena odabranih sorti paprike u trogodišnjem periodu
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2022) -
Uticaj genotipa na broj mahuna po biljci i prinos semena pasulja i boranije / Impact of genotype on the number of pods and the seed yield of common and green beans
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Biohemijska karakterizacija listova paradajza u uslovima vodnog deficita / Biochemical characterization of tomato leaves in conditions of water deficit
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Morfološke karakteristike perspektivnih linija paprike Instituta za povrtarstvo / Morphological characteristics of perspective lines of pepper of the Institute for Vegetable Crops
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Ekonomska opravdanost proizvodnje semena kupusa sortimenta Instituta za povrtarstvo / Economic justification of cabbage seed production varieties of the Institute for Vegetable Crops
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022) -
Prinos paprike u zavisnosti od primene vodenih ekstrakata / Pepper yield depending on the aplication of aqueous extracts
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022)