Institut za povrtarstvo: Recent submissions
Приказ резултата 21-40 од 857
-
Response of different wheat genotypes to drought in semi-arid climate conditions
(East Sarajevo : Faculty of Agriculture, 2023) -
Zbornik radova : Nacionalni naučni skup sa međunarodnim učešćem Biotehnologija i savremeni pristup u gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka, 2. novembar
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Uticaj preparata EM naturally active green i EM5 vital plant purple na kvalitet rasada paprike / Influence of EM naturally active green and EM5 vital plant purple on the quality of pepper seedlings
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Značaj gajenja leguminoza u biljnoj proizvodnji / The importance of cultivation of legumes in plant production
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Moravska lepotica – Nova sorta paprike Instituta za povrtarstvo Smederevska Palanka / Moravska lepotica – a new pepper variety of the Institute for vegetable crops Smederevska Palanka
(Beograd : Društvo selekcionara i semenara Republike Srbije, 2023) -
Uticaj lokaliteta na parametere kvaliteta semena paprike (Capsicum annuum L.) / Influence of location on quality parameters of pepper seeds (Capsicum annuum L.)
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Evaluacija novokolekcionisanih linija i populacija kao osnova selekcije pasulja u Institutu za povrtarstvo Smederevska Palanka / Evaluation of newly collected lines and populations as the basis of common bean selection in the Institute for Vegetable Crops, Smederevska Palanka
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Uzajamni odnos đubrenja i vremena osnovne obrade na prinos i kvalitet zrna soje
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2023) -
Protein Content and Amino Acid Composition in Seed of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) / Sadržaj proteina i sastav aminokiselina u semenu hlebne pšenice (Triticum aestivum L.)
(Beograd : Društvo genetičara Srbija, 2023) -
Effect of pulsed electromagnetic field on yield of grain, yield of protein and oil of soybean.
(Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023) -
Differences in the relationship of the most important traits of bread wheat depending on the different agro-ecological conditions / uzavisnost najvažnijih osobina hlebne pšenice u različitim agroekološkim uslovima
(Niš : Univerzitet u NIšu, Prirodno-matematički fakultet, Departman za biologiju, 2023) -
Međuzavisnost produktivnih osobina pšenice i njihov uticaj na kvalitet / Interdependence of productive characteristics of wheat and their influence
(Kragujevac : Centar za strna žita i razvoj sela, 2023) -
Na tromeđi vekova - centar za strna žita i razvoj sela, Kragujevac / At the Crossroads of the Centuries - Centre for Small Grains and Rural Development, Kragujevac
(Kragujevac : Centar za strna žita i razvoj sela, 2023) -
Organic soybean cultivation with a sustainable system
(Beograd : Institut za ekonomiku poljoprovrede, 2023) -
Ceroplastes rusci (L.) (Hemiptera: Coccidae), a new soft scale species in Serbia
(Banja Luka : Univerzitet u Banjoj Luci, Poljoprivredni fakultet, 2023) -
Karakterizacija KG linija pšenice po morfološkim osobinama / Characterization of KG-line of wheat by morphological characteristics
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Efekat primene biokompleksa na bazi lektina na prinos i kvalitet soje / Application of lectin-based biocomplex on the yield and quality of soybean
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Broj stabala miskantusa (Miscanthus x Giganteus Greef et Deu) sa metlicom u promenljivim vremenskim uslovima / Number of miscantus trees (Miscanthus x Giganteus Greef et Deu) with panicle in variable weather conditions
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023)