Преглед тема: "antioxidants"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Barley grain enrichement with essential elements by agronomic biofortification / Obogaćivanje zrna ječma esencijalnim elementima putem agronomske biofortifikacije
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad, 2016) -
Chemical composition of extracts of pepper and tomatoes in Western Serbia / Hemijski sastav ekstrakata paprike i paradajza gajenih u Zapadnoj Srbiji
(Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet - Departman za zaštitu bilja i životne sredine "dr Pavla Vukasovića", Novi Sad, 2017) -
Cover crops effect on status of main antioxidants in sweet maize
(Istočno Sarajevo : Poljoprivredni fakultet, 2016) -
Expected genetic advance and stability of phytic acid and antioxidants content in bread and durum wheat
(Društvo genetičara Srbije, Beograd, 2016) -
The impact of different thermal processing of tomato to its antioxidant activity, vitamin E, dry matter and sugar content / Uticaj termičke obrade plodova paradajza na antioksidativnu aktivnost, sadržaj vitamina E, suve materije i ukupnih šećera
(Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, 2017)