Преглед Institut za povrtarstvo тема: "sadržaj proteina"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Primena vodenih ekstrakata u cilju promene kvantitaivnih i kvalitativnih osobina zrna soje
(Novi Sad : Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo : Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2024) -
Produktivnost i kvalitet zrna sorti tritikalea pri različitim količinama mineralne ishrane
(Univerzitet u Beogradu : Poljoprivredni fakultet, Zemun, 2019) -
Sadržaj i prinos ulja u zavisnosti od folijarne primene vodenih ekstrakata od banane i grejpa
(Novi Sad : Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo : Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, Novi Sad : Industrijsko bilje doo, 2024) -
Uticaj godine na prinos zrna i sadržaj proteina ozime raži / Uticaj godine na prinos zrna i sInfluence of year on grain yield and protein content of winter rye
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Utjecaj godine na prinos i sadržaj proteina u zrnu sorti ozime pšenoraži / Effect of year on yield and protein content in grains of winter triticale cultivars
(Zagreb : Hrvatsko agronomsko društvo, 2021)