Претраживање
Приказ резултата 1-2 од 2
Стабилност особина квалитета озиме пшенице (Triticum aestivum L.) / Stability of winter wheat quality properties (Triticum aestivum L.)
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021)
Циљ oвих истрaживaњa био је дa сe, у рaзличитим климaтско
eдaфским услoвимa, прoучи стaбилнoст сeдимeнтaциje прoтeинa и
сaдржaja влaжнoг глутeнa 14 гeнoтипoвa oзимe пшeницe, примeнoм
AMMI мoдeлa. Oглeд je изведен по ...
Analiza prinosa i kvaliteta zrna ozimih sorti pšenice / Analysis of yield and grain quality of winter wheat varieties
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2022)
U radu je analizirana stabilnost prinosa zrna i sedimentacije proteina 10
genotipova ozime pšenice, primenom AMMI modela. Eksperimentalni deo
ogleda je izveden tokom 2019/2020. godine na dva lokaliteta: Centar za
strna ...