Преглед тема: "quality"
Приказ резултата 21-31 од 31
-
Uticaj količine i rasporeda padavina na osobine tehnološkog kvaliteta različitih genotipova pšenice / Influence of amount and distribution of rainfall on technological quality traits of wheat genotypes
(Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, 2020) -
Uticaj perioda skladištenja na parametre kvaliteta semena različitih sorti paprike / The effect of the storage period on the quality of the seeds of different pepper varieties
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2023) -
Variability of quality and rheological properties in winter wheat under the influence of ecological factors
(Istočno Sarajevo : Poljoprivredni fakultet, 2019) -
Variability of seed protein content and sedimentation volume in wheat (Triticum aestivum L.)
(East Sarajevo : Faculty of Agriculture, 2023) -
Variability of technological quality components in winter wheat / Varijabilnost komponenti tehnoloških kvaliteta ozime pšenice
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2007) -
Variability of wheat technological quality propreties and their relationships with gliadin and glutenin alleles
(Banja Luka : Poljoprivredni fakultet, 2023) -
Yield components and genetic potential of two-rowed barley
(Nikšić : University of Montenegro, Faculty of Philosophy, 2018) -
Значај мрежа за сенчење у производњи поврћа / Importance of shade nets in vegetable production
(Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo, 2021) -
Параметри нутритивног квалитета плода мускатне тикве (Cucurbita moschata Duch.) / Parameters of butternut squash fruit (Cucurbita moschata Duch.) nutritional quality
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021) -
Утицај подлога на принос и квалитет калемљене лубенице / Effects of rootstocks on yield and quality of grafted watermelons
(Смедеревска Паланка : Институт за повртарство, 2021)